Bài tập tiếng Anh 6 Unit 4 My neighbourhood

pdf
Số trang Bài tập tiếng Anh 6 Unit 4 My neighbourhood 8 Cỡ tệp Bài tập tiếng Anh 6 Unit 4 My neighbourhood 171 KB Lượt tải Bài tập tiếng Anh 6 Unit 4 My neighbourhood 1 Lượt đọc Bài tập tiếng Anh 6 Unit 4 My neighbourhood 36
Đánh giá Bài tập tiếng Anh 6 Unit 4 My neighbourhood
4.3 ( 16 lượt)
Nhấn vào bên dưới để tải tài liệu
Để tải xuống xem đầy đủ hãy nhấn vào bên trên
Chủ đề liên quan

Tài liệu tương tự

Nội dung

Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí TRẮC NGHIỆM TIẾNG ANH LỚP 6 THEO TỪNG UNIT UNIT 4: MY NEIGHBOURHOOD CÓ ĐÁP ÁN I. Find the word which has a different sound in part underlined. 1/ A. advice B. price C. nice D. police 2/ A. express B. exciting C. expensive D. excellent 3/ A. coffee B. see C. agree D. free 4/ A. city B. cathedral C. central D. cinema 5/ A. treat B. clean C. great D. Beach II. What are these places? Write the words in the spaces. Example: 0. It's a place where we go to walk, play and relax. (it is) a park. 1. It's a place where we borrow books. ............ 2. It's a place where we watch a film. ............ 3. It's a place where we go to buy stamps or send mail. Trang chủ: https://vndoc.com/ | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 024 2242 6188 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí ............ 4. It's a place where we can look at paintings. ............ 5. It's a place where they sell medicines, soap and make-up. ............ III. Find one odd word A, B, C or D. Then read them aloud. 1/ A. grocery B. restaurant C. café D. cathedral 2/ A. better B. smaller C. worker D. hotter 3/ A. sweet B. bread C. cake D. coffee 4/ A. bakery B. grocery C. neighbor D. barber 5/ A. factory B. park C. theatre D. Cinema IV. Choose the best option (A, B or C) to each space. 1. David is more ...... than Peter. A. intelligenter B. intelligent than C. intelligent 2. My sister plays the piano ...... than my brother. A. gooder Trang chủ: https://vndoc.com/ | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 024 2242 6188 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí B. more good C. better 3. The pink flower is ...... than the yellow one. A. beautiful B. more beautiful C. beautifuler 4. His story is ...... than theirs. A. funnier B. more funnier C. Funnyer V. Complete the sentences with the correct comparative form of the adjectives in the box. bad cold important dangerous good 1. It's ...... in the north of Viet Nam than in the south. 2. Is a snake ...... than a dog? 3. Doing our homework is ...... than reading a novel. 4. She's not very happy. Her exam results are ...... than her sister's. Trang chủ: https://vndoc.com/ | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 024 2242 6188 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí 5. Let's go to Da Lat. The weather's ...... there than that in Ho Chi Minh City. VI. Read the passage and choose the best answer (A, B or C) to each space. My Peaceful Neighbourhood My ...(1)... lives in this area for more ...(2)... 15 years. This is a quiet, safe place with great neighbours. They ...(3)... all nice people. If anyone has problems, they are always there to ...(4)... him (her). Besides, we are never worried about losing things. For ...(5)..., my mother sometimes locks our dog outside when she goes to ...(6).... Miss Lan, who lives ...(7)... to our house, always takes care of it and gives the dog back in the evening. I also have many ...(8)..., too. We play all kinds of games every evening. My ...(9)... is really safe and nice place to live, and i ...(10)... it so much. 1/ A. house B. home C. family 2/ A. then B. than C. that 3/ A. are B. have C. are having 4/ A. smile B. laugh C. help 5/ A. example B. reason C. examples 6/ A. do B. school C. work 7/ A. beside B. next C. in front 8/ A. kids B. friends C. friend 9/ A. neighbour B. neighbourhood C. family 10/ A. loves B. love C. hates Trang chủ: https://vndoc.com/ | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 024 2242 6188 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí VII. Complete the sentences with correct form of adjectives. 1. She can’t stay (long) ______________ than 30 minutes. 2. Well, the place looks (clean) ______________ now. 3. The red shirt is better but it’s (expensive) ______________ than the white one. 4. Being a firefighter is (dangerous) ______________ than being a builder. 5. The weather this summer is even (hot) ______________ than last summer. 6. Your accent is (bad) ______________ than mine. 7. Hot dogs are (good) ______________ than hamburgers. 8. French is considered to be (difficult) ______________ than English. 9. I think scuba diving is (fascinating) ______________ than climbing. 10. He thinks this test was (difficult) ______________ than the last one. ĐÁP ÁN I. Find the word which has a different sound in part underlined. 1 - D. police; 2 - D. excellent; 3 - A. coffee; 4 - B. cathedral Trang chủ: https://vndoc.com/ | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 024 2242 6188 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí 5 - C great II. What are these places? Write the words in the spaces. 1 - library; 2 - cinema; 3 - post office; 4 - gallery; 5 - Pharmacy; III. Find one odd word A, B, C or D. Then read them aloud. 1 - D. cathedral; 2 - C. worker; 3 - D. coffee; 4 - C. neighbor; 5 - A. factory; IV. Choose the best option (A, B or C) to each space. 1 - C. intelligent; 2 - C. better; 3 - B. more beautiful; Trang chủ: https://vndoc.com/ | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 024 2242 6188 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí 4 - A. funnier; V. Complete the sentences with the correct comparative form of the adjectives in the box. 1 - colder; 2 - more dangerous; 3. more important 4 - worse 5 - better VI. Read the passage and choose the best answer (A, B or C) to each space. 1 - C; 2 - B; 3 - A; 4 - C; 5 - A; 6 - C; 7 - B; 8 - B; 9 - B; 10 - B; VII. Complete the sentences with correct form of adjectives. 1 - longer; 2 - cleaner; 3 - more expensive; 4 - more dangerous; 5 - hotter; 6 - worse; 7 - better; 8 - more difficult; 9 - more fascinating; 10 - more difficult; Mời bạn đọc tham khảo thêm tài liệu Tiếng Anh lớp 6 tại đây: Bài tập Tiếng Anh lớp 6 theo từng Unit: https:vndoc.comtai-lieu-tieng-anh-lop-6 Bài tập Tiếng Anh lớp 6 nâng cao: https:vndoc.comtieng-anh-pho-thong-lop-6 Trang chủ: https://vndoc.com/ | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 024 2242 6188 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí Bài tập trắc nghiệm trực tuyến Tiếng Anh lớp 6: https:vndoc.comtestmon-tieng-anh-lop-6 Trang chủ: https://vndoc.com/ | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 024 2242 6188
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.