Bộ 9 đề thi giữa kì 1 lớp 6 môn tiếng Anh có đáp án năm 2021 Tải nhiều

pdf
Số trang Bộ 9 đề thi giữa kì 1 lớp 6 môn tiếng Anh có đáp án năm 2021 Tải nhiều 55 Cỡ tệp Bộ 9 đề thi giữa kì 1 lớp 6 môn tiếng Anh có đáp án năm 2021 Tải nhiều 470 KB Lượt tải Bộ 9 đề thi giữa kì 1 lớp 6 môn tiếng Anh có đáp án năm 2021 Tải nhiều 1 Lượt đọc Bộ 9 đề thi giữa kì 1 lớp 6 môn tiếng Anh có đáp án năm 2021 Tải nhiều 39
Đánh giá Bộ 9 đề thi giữa kì 1 lớp 6 môn tiếng Anh có đáp án năm 2021 Tải nhiều
4.9 ( 11 lượt)
Nhấn vào bên dưới để tải tài liệu
Đang xem trước 10 trên tổng 55 trang, để tải xuống xem đầy đủ hãy nhấn vào bên trên
Chủ đề liên quan

Tài liệu tương tự

Nội dung

Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí BỘ 9 ĐỀ THI GIỮA HỌC KÌ 1 LỚP 6 NĂM 2021 - 2022 MÔN TIẾNG ANH CÓ ĐÁP ÁN 1. Đề thi giữa kì 1 môn Anh 6 có đáp án số 1 Xem chi tiết tại: Đề thi tiếng Anh lớp 6 giữa học kì 1 năm 2021 Hãy chọn một đáp án đúng nhất 1. How many ......................... are there? A. book B. books C. a book D. the book 2. They are in their ………….. room. A .living B. to live C. live D. to live 3. Thu: What’s her name ? - Lan: …………………… A. His name’s Hoa Trang chủ: ht t p s : / / v n d o c . c o m / | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 02 4 22 4 2 61 8 8 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí B. My name’s Hoa C. Your name’s Hoa D. Her name’s Hoa 4. He is …………… A. doctors B. teachers C. an engineer D. students 5. Twenty - two + thirty-seven = ……………............ A. Fifty- six B. Fifty-nine C. Fifty- seven D. Fifty- eight 6. A: Are they twelve ? - B:…………. A.Yes, he is B. No, he isn’t C. No, they aren’t Trang chủ: ht t p s : / / v n d o c . c o m / | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 02 4 22 4 2 61 8 8 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí D. Yes, we are 7. I live............. Can Tho city. A. on B. in C. at D. with 8 .A: ………….. are you? - B: I’m fine, thanks. A. What B. Where C. Who D. How 9. A: How old are you ? A. He’s eleven B. I’m fine C. I’m eleven years old D. She’s eleven years old 10. - Miss Hoa: Goodmorning, class. - Children : ……………………. Trang chủ: ht t p s : / / v n d o c . c o m / | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 02 4 22 4 2 61 8 8 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí A.Good afternoon, teacher B. Good evening, teacher C. Hi,teacher D. Good morning, teacher Đọc đoạn văn. Sau đó trả lời câu hỏi My name’s Ba. I’m a student. .This is my family. There are four people in my family : my father, my mother , my sister and me. My father is fifty years old .He’s a doctor. My mother is forty-six .She’s a nurse. My sister is a student. Câu hỏi : 1. What’s his name ? ………………………………………………………………… 2. How old is his father? ………………………………………………………………… 3. How old is his mother ? ………………………………………………………………….. 4. What does she do? …………………………………………………………............. Chia động từ trong ngoặc vào hình thức đúng Trang chủ: ht t p s : / / v n d o c . c o m / | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 02 4 22 4 2 61 8 8 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí 1.Mr Tan and Miss Lien (be) …………….. teachers . 2. I (live) ....................... in Ha Noi. 3. That ( be) .......................... my classroom. 4. I (be) .................... a student. Tìm lỗi sai và sửa. 1. My school is in the city. They is big. 2. We have English at Monday and Friday . 3. My mother often get up at 6.00 o’clock in the morning. 4. What does Mr. Minh travel to work? 5. I’m hungry. I’d like some chicken and some rices. 6. What are you going do on the weekend? 7. The Nile River is the longer river in the world. 8. We are burning too many coal, oil and gas. 9. She cooks in the kitchen now . 10. We have lots of beautiful beach. ĐÁP ÁN Hãy chọn một đáp án đúng nhất Trang chủ: ht t p s : / / v n d o c . c o m / | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 02 4 22 4 2 61 8 8 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí 1 - B; 2 - A; 3 - D; 4 - C; 5 - B; 6 - C; 7 - B; 8 - D; 9 - C; 10 - D; Đọc đoạn văn. Sau đó trả lời câu hỏi 1 - His name is Ba. 2 - He is fifty years old. 3 - She is forty - six years old. 4 - She is a nurse. Chia động từ trong ngoặc vào hình thức đúng 1 - are; 2 - live; 3 - is; 4 - am; Tìm lỗi sai và sửa. 1 - They thành It; 2 - at thành on; 3 - get thành gets; 4 - What thành How; 5 - rices thành rice; 6 - do thành to do; 7 - longer thành longest; Trang chủ: ht t p s : / / v n d o c . c o m / | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 02 4 22 4 2 61 8 8 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí 8 - many thành much; 9 - cooks thành is cooking; 10 - beach thành beaches; 2. Đề thi giữa học kì 1 tiếng Anh lớp 6 có đáp án số 2 Xem chi tiết tại: Đề thi giữa kì 1 lớp 6 môn tiếng Anh năm 2021 - 2022 Find the word that has different sound from the others by circling A, B, C or D. 1. A.camp B. vocabulary C. villa D. band 2. A.arms B. ears C. eyes D. lips 3. A.kitchen B. choir C. children D. chair 4. A.oranges B. places C. faces D. lakes 5. A.study B. club C. uniform D. funny Choose the correct answer to complete each sentence by circling A, B, C or D. 1.Which word is different from the others? A.rubber B.ruler C.compass D.bicycle 2.They are healthy. They do……………………..everyday. A.football Trang chủ: ht t p s : / / v n d o c . c o m / | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 02 4 22 4 2 61 8 8 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí B.physics C.judo D.breakfast 3.Look! They boys…………football in the schoolyard. A.playing B.is playing C.are playing D.play 4.My sister………………..TV every night. A.watch B.watches C.watching D.is watching 5. My friends want to study in a/an............................ school because they want to learn English with English speaking teachers there. A. national B. international Trang chủ: ht t p s : / / v n d o c . c o m / | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 02 4 22 4 2 61 8 8 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí C.creative D. boarding 6.Are there three………………in the living room? A.lamp B.lamps C. a lamp D.an lamp 7.The sink is next…….the fridge. A.to B. on C. in D. between 8.We live in the mountainous area and we live in a……………….house A.villa B.town C.stilt D.apartment Trang chủ: ht t p s : / / v n d o c . c o m / | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 02 4 22 4 2 61 8 8 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí 9.Mai and Lan……………… a picnic tomorrow. A.have B.has C.having D.are having 10.Odd one out: A.sofa B.attic C.bathroom D.kitchen Put the verbs in the right forms. 1. They (do) ___ their school project now. 2. Listen ! My students (play) _____the piano in the music room. 3. My mother always (tell ) _____me stories before I go to bed. 4. It (not, rain) _____________________ at present. 5.My father (not,go) ______to work by car every day. 6. Quynh (have) _______ Maths, English on Mondays? Trang chủ: ht t p s : / / v n d o c . c o m / | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 02 4 22 4 2 61 8 8
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.