Đề cương ôn tập tiếng Anh lớp 6 học kì 1 có đáp án

pdf
Số trang Đề cương ôn tập tiếng Anh lớp 6 học kì 1 có đáp án 10 Cỡ tệp Đề cương ôn tập tiếng Anh lớp 6 học kì 1 có đáp án 276 KB Lượt tải Đề cương ôn tập tiếng Anh lớp 6 học kì 1 có đáp án 0 Lượt đọc Đề cương ôn tập tiếng Anh lớp 6 học kì 1 có đáp án 21
Đánh giá Đề cương ôn tập tiếng Anh lớp 6 học kì 1 có đáp án
4.4 ( 7 lượt)
Nhấn vào bên dưới để tải tài liệu
Để tải xuống xem đầy đủ hãy nhấn vào bên trên
Chủ đề liên quan

Tài liệu tương tự

Nội dung

Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí ĐỀ CƯƠNG ÔN TẬP HỌC KÌ 1 LỚP 6 MÔN TIẾNG ANH NĂM 2020 - 2021 CÓ ĐÁP ÁN Choose A, B, C, D for each gap in the following sentences. 1. Our school ........................................... by green fields. A. is surrounded B. is surround C. surrounds D. surround 2. My friends want to study in a/an .............. school because they want to learn English with English speaking teachers there. A. national B. international C. creative D. boarding 3. They are healthy. They do ........................... everyday. A. football B. physics C. judo D. breakfast 4....................... Lan often ....................... homework after school? A. Does/do B. Is/do C. Does/doing D. Is/does 5. Hanh is usually early__________ school because she gets up early. A. on Trang chủ: h t t p s : / / v n d o c . c o m / | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 02 4 22 4 2 61 8 8 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí B. for C. at D. to 6. . Would you like to come to my house for lunch? A. Yes, sure B. No, I don’t. C. I’m sorry. I can’t D. Yes, I would. 7. . Can you ______ the biscuits for me, please? A. play B. pass C. do D. have 8. Lan has ________________ hair. A. long black curly B. long curly black C. black long curly D. long black curly 9. Lan often ------------ her bike to visit his hometown. A. Drives B. flies C. rides D. goes 10. What would you like to drink now? ---------------------------------------------A. No, thank you B. Yes, please C. I like to do nothing Trang chủ: h t t p s : / / v n d o c . c o m / | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 02 4 22 4 2 61 8 8 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí D. apple juice, please 11. I can’t come right now. I ------------ when I finish my homework. A. am coming B. come C. will come D. came 12. If you read more, your vocabulary will -------------- every day. A. good B. well C. better D. best 13. It is wrong of you to do this. This -----------------never happen again A. does B. would C. will D. must 14. “--------------------------------“? “He is of medium height, with black hair and dark skin” A. What is your new friend like? B. What does your new friend look like? C. How is your new friend? D. What does your new friend like ? 15. “-------------------------do you play table tennis? – Once a week A. How much B. How long C. How for D. How often 16. Trung wants to become a musician. He thinks it is the -------------job in the world. Trang chủ: h t t p s : / / v n d o c . c o m / | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 02 4 22 4 2 61 8 8 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí A. good B. more good C better D. best 17. There are too many buildings------------this city. A. in B. at C. with D. on 18. Excuse me, I’m looking for a telephone box”. “There ‘s one---------------------” A. straight B. at the corner of the street C. turn right D. going left 19. My parents always say that I --------take things without asking. A. needn’t B. mayn’t C. shouldn’t D. won’t 20. “Would you like me turn off your computer?” “-------------. I ‘ll do it myself.” A. No, thanks B. Yes, please C. Don’t do it D. Of course Đáp án: 1. A; 2. B; 3. C; 4. A; 5. B; 6. C; 7. B; 8. B; 9. C; 10. D; 11. C; 12. C; 13. D; 14. B; 15. D; 16. D; 17. A; 18. B; 19. C; 20. A; Complete each sentence so it means the same as the sentence above. Trang chủ: h t t p s : / / v n d o c . c o m / | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 02 4 22 4 2 61 8 8 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí 1. I don’t have a bookshelf in my room. There-----------------------------------------------------------------------------2. The note book is on the book. The book -----------------------------------------------------------------------3. The car is in front of the bus. The bus ---------------------------------------------------------------------------4. My favorite room in the house is the bedroom. I like-------------------------------------------------------------------------------5. Quang is lazier than Ha. Ha----------------------------------------------------------------------------------6. A city is noisier than a village. A village---------------------------------------------------------------------------7. Please tell me something about your neighborhood. Can---------------------------------------------------------------------------------8. In summer, Da Nang is hot but Vinh hotter. In summer, Vinh-----------------------------------------------------------------9. It is wrong of us to throw rubbish. We mustn’t ----------------------------------------------------------------------10.Ha Noi is large, Bangkok is larger and Tokyo is the largest. Tokyo is -------------------------------------the three cities. 11.It is not good to stay up so late to listen to music. You should-----------------------------------------------------------------------12.How many times a week do you go to your painting club. How often ------------------------------------------------------------------------13.It is essential that you do your homework before going to school. You must --------------------------------------------------------------------------14.Nobody is older than my grandfather in my family. Trang chủ: h t t p s : / / v n d o c . c o m / | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 02 4 22 4 2 61 8 8 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí My grandfather is ----------------------------------------------------------------15.Kiet is the best at English in his class. Nobody in Kiet’s class-----------------------------------------------------------Đáp án: 1. There is a bookshelf in my room. 2. The book is under the notebook. 3. The bus is behind the car. 4. I like the bedroom in the house. 5. Ha is more hard-working than Quang. 6. A village is quieter than a city. 7. Can you tell me something about your neighborhood. 8. In summer, Vinh is hotter than Da Nang. 9. We mustn’t throw rubbish. 10.Tokyo is the largest of the three cities. 11.You shouldn’t stay up so late to listen to music. 12.How often do you go to your painting club? 13.You must do your homework before going to school 14.My grandfather is the oldest in my family. 15.Nobody in Kiet’s class is better at English than Kiet. Make sentences using the words and phrases given 1. Computer studies/ Nam’s favorite subject. 2. Mrs Thao /our teacher/English. 3. Where/Mr Tan/live? 4. Shall/introduce you my best friend, An? 5. Trung/like/play soccer. Đáp án: 1. Computer studies is Nam’s favorite subject. Trang chủ: h t t p s : / / v n d o c . c o m / | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 02 4 22 4 2 61 8 8 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí 2. Mrs Thao is our teacher of English. 3. Where does Mr Tan live? 4. Shall I introduce you my best friend, An? 5. Trung likes to play soccer. Read the following passage and choose the correct answer NOISY NEIGHBORS Do you sometimes have problems with your neighbor such as noise or littering? Well, the people of Pilton Somerset, England have such problems every summer. For three or four days every year, the village is full of people of all ages who come here for the annual Glastonbury pop music festival. They usually stay in tents, caravans and motorhomes. They leave drink cans and papers all over the street. The music plays until the early hours of the morning, and you can hear people talking and singing all night. The quiet country village becomes a nightmare to live an and some villagers are even thinking of moving to another village. A villager said that last year; “I don’t want stop the Glastonbury Festival. I just want the fans to enjoy the festival without disturbing normal village life”. 1. What happen in Pilton, Somerset every summer? A. The neighbors are noisy. B. There are many villagers C. There is a pop music festival D. the villagers litter the street. 2. Visitors litter the street with---------------------------. A. tents B. caravans C. motorhomes D. cans and papers 3. How long is the pop music festival every year? A. one night Trang chủ: h t t p s : / / v n d o c . c o m / | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 02 4 22 4 2 61 8 8 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí B. The whole summer C. Three or four days D. The whole year 4. What is Pilton like during the rest of the year? A. A noisy place B. A quiet village C. A nightmare D. A music concert 5. The villagers just want to -------------------------A. have a normal life as usual B. stop the fans enjoy the festival C. move far away D. put an end to the festival Đáp án: 1. C; 2. D; 3. C; 4. B; 5. A; Read the passage and answer the questions During the break time we usually play in the schoolyard. The boys often play badminton. The girls always skip rope. I like to play hide – and – seek with my friends. Thu and Nga sometimes play chess in the classroom. Now we cannot play in the schoolyard because it’s raining. Questions 1. During the break time, What do the boys often do? 2. Do The girls play skipping rope in the schoolyard? 3. Who does the writer play hide and seek with? 4. Why don’t they play in the schoolyard now? Đáp án: 1. The boys often play badminton. 2. Yes, they do Trang chủ: h t t p s : / / v n d o c . c o m / | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 02 4 22 4 2 61 8 8 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí 3. He/She plays hide – and – seek with his/her friends. 4. Because it is raining. Find and correct one mistake in each of the following sentences 1. There are some orange juice and some milk to drink. 2. Tomorrow Loan is buys a new camera for her brother’s birthday. 3. Tom does not never go fishing in the winter. 4. Students shouldn’t to litter the schoolyard. 5. Is your house at the country? – Yes, it is. Đáp án: 1. are thành is 2. buys thành buying 3. Doesn’t never thành never/doesn’t 4. To litter thành litter 5. at thành in Change into negative and question form 1.Duy lives near here. 2. Mai and Lan walk to school. 3. She has long hair. 4. My mother is very king and helpful. 5. I am doing my homework now. Đáp án 1. Duy doesn’t live near here.; Does Duy live near here? 2. Mai and Lan don’t walk to school. Do Mai and Lan walk to school? 3. She doesn’t have long hair. Does she have long hair? Trang chủ: h t t p s : / / v n d o c . c o m / | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 02 4 22 4 2 61 8 8 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí 4. My mother isn’t very king and helpful. Is your mother very king and helpful? 5. I am not doing my homework now. Are you doing my homework now? Match the questions with correct answers A B 1. How many classes are there in your a. Yes, she does. school? 2. How is your first week at school? b. Oh wonderful. 3. What do you do in the evening? c. Sixteen 4. Does Mai live near her school? d. I do my homework and watch TV. 5. Excuse me! Is there a super market near e. Yes, it is. here? 6. Is Ha Noi more exciting than Vinh City? f. Let’s stay at home and watch TV. 7. What shall we do this evening? g. It’s on Quang Trung street, opposite the park. 8. Where is the cinema? h. Yes, there is one at the corner of the street. Đáp án:1 - c; 2 - b; 3 - d; 4 - a; 5 - h; 6 - e; 7 - f; 8 - g; Mời bạn đọc tham khảo thêm tài liệu Tiếng Anh lớp 6 tại đây: Bài tập Tiếng Anh lớp 6 theo từng Unit: https://vndoc.com/tai-lieu-tieng-anh-lop-6 Bài tập Tiếng Anh lớp 6 nâng cao: https://vndoc.com/tieng-anh-pho-thong-lop-6 Bài tập trắc nghiệm trực tuyến Tiếng Anh lớp 6: https://vndoc.com/test/mon-tienganh-lop-6 Trang chủ: h t t p s : / / v n d o c . c o m / | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 02 4 22 4 2 61 8 8
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.