Đề thi tiếng Anh lớp 6 giữa học kì 1 năm 2021 số 3

pdf
Số trang Đề thi tiếng Anh lớp 6 giữa học kì 1 năm 2021 số 3 8 Cỡ tệp Đề thi tiếng Anh lớp 6 giữa học kì 1 năm 2021 số 3 194 KB Lượt tải Đề thi tiếng Anh lớp 6 giữa học kì 1 năm 2021 số 3 2 Lượt đọc Đề thi tiếng Anh lớp 6 giữa học kì 1 năm 2021 số 3 13
Đánh giá Đề thi tiếng Anh lớp 6 giữa học kì 1 năm 2021 số 3
4 ( 3 lượt)
Nhấn vào bên dưới để tải tài liệu
Để tải xuống xem đầy đủ hãy nhấn vào bên trên
Chủ đề liên quan

Tài liệu tương tự

Nội dung

Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí ĐỀ ÔN THI GIỮA HỌC KÌ 1 LỚP 6 NĂM 2020 - 2021 MÔN TIẾNG ANH CÓ ĐÁP ÁN I. Find the word which has a different sound in the part underlined. 1. A. pastime B. winter C. ice D. bike 2. A. sandwich B. chair C. school D. chicken 3. A. lamp B. play C. stay D. crazy 4. A. couches B. boxes C. houses D. tables II. Choose the correct answer A, B, C, or D to finish the sentences. 5. - "_________________class are you in?" - "Class 6B." A. Which B. Where C. When D. Whose 6. In many schools in Vietnam students have to wear a _________________. . A. clothing B. suit C. uniform Trang chủ: ht t p s : / / v n d o c . c o m / | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 02 4 22 4 2 61 8 8 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí D. coat 7. My father likes _________________ up early and watering the flowers in our garden. A. going B. staying C. getting D. get 8. What do you usually_________________ for breakfast? A. to have B. have C. having D. has 9. My friend, Nga is very hard-working. She _______most of her time studying. A. to spend B. spends C. spending D. spent 10. This Saturday we_________________to the Art Museum. Trang chủ: ht t p s : / / v n d o c . c o m / | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 02 4 22 4 2 61 8 8 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí A. go B. is going C. are going D. went III. Put the verbs in brackets in the present simple tense or present continuous tense. 11. Phong often (play) _____________football on the weekend. 12. We (visit) _____________our grandparents this weekend. 13. They (not go) _____________to work on Saturdays and Sundays. 14. Mr. Ninh (not work) _____________in the office every Friday afternoon. 15. Mary (have) _____________short hair? IV. Underline the correct answer to complete sentences 16. What (is there/there is) opposite your house? 17. Our store is (next/next to) the photocopy store. 18. The police station is between the drugstore (or/and) the bookstore. 19. Is her school (in front of/ of front in) the park. 20. There (is/are) a restaurant and two hotels on our street V. Choose the letter A, B, C, or D that needs correcting Trang chủ: ht t p s : / / v n d o c . c o m / | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 02 4 22 4 2 61 8 8 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí 21. She get up at 6:30 every day. A. She B. get up C. at 6:30 D. every day 22. She plays sports in afternoon. A. She B. plays C. sports D. in afternoon 23. Every evening, she do her homework. A. Every evening B. she C. do her D. homework 24. There are trees and flowers on the park. A. are Trang chủ: ht t p s : / / v n d o c . c o m / | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 02 4 22 4 2 61 8 8 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí B. trees C. flowers D. on 25. What color are her hair? It is red. A. What B. are C. is D. red VI. Read the following passage, then choose the correct answer A, B, C or D. Jack is my best friend. He is a teacher. He's teaching in a school in London. Every morning he gets up at about 7 o'clock, has breakfast and a cup of coffee. Then he leaves for work. The school is far from his home, so he can't walk there. He must go by bus. He has lunch at a restaurant nearby. In the afternoon he works until 5 or 5:30 and then he goes home. He doesn't work on Saturdays or Sundays. He goes to the cinema or theatre. He is married and he has a son. He loves his family. They are very happy. 26. What's Jack's job? A. a student B. a teacher C. a writer Trang chủ: ht t p s : / / v n d o c . c o m / | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 02 4 22 4 2 61 8 8 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí D. a doctor 27. What does "leave for" means ? A. run to B. swim to C. fly to D. go to 28. What's his favorite drink? A. milk B. tea C. coffee D. lemonade 29. According to the passage, which of the following statements is not true ? A. He doesn't have lunch at home. C. He doesn't have any son. B. He works in a school. D. He goes to work by bus. VII. Make sentences using the words and phrases given. Trang chủ: ht t p s : / / v n d o c . c o m / | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 02 4 22 4 2 61 8 8 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí 30. Mai and Lan / my / new / friends. => .......................................................................................................................................... 31. They / 11 years old / and / they / be / class / 6A. => ........................................................................................................................................... 32. They / live / Hai Ba Trung Street. => ......................................................................................................................................... VIII. Use the words given and other words, complete the second sentence so that it has a similar meaning to the first sentence. Do not change the word given. (Use 2-5 words in total). 33. The lamp is behind the computer. of => The computer..........................................................................the lamp. 34. There is an air conditioner and a ceiling fan in our living room. has => Our living room...........................................................................ceiling fan. 35. My favourite room in the house is the living room. best => I like .......................................................................................... in the house. ĐÁP ÁN 1 - B; 2 - C; 3 - A; 4 - D; 5 - A; 6 - C; 7 - C; 8 - B; 9 - B; 10 - C; Trang chủ: ht t p s : / / v n d o c . c o m / | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 02 4 22 4 2 61 8 8 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí 11. plays; 12. are living; 13. don’t go; 14. doesn’t work; 15. Does … have; 16. is there; 17. next to; 18. and; 19. in front of; 20. is; 21 - B; 22 - D; 23 - C; 24 - D; 25 - C; 26 - B; 27 - D; 28 - C; 29 - C; 230. Mai and Lan are my new friends. 31. They are 11 years old and they are in class 6A. 32. They live on Hai Ba Trung Street. 33. The computer is in front of the lamp. 34. Our living room has an air conditioner and ceiling fan. 35. I like the living room best in the house. Mời bạn đọc tham khảo thêm tài liệu Tiếng Anh lớp 6 tại đây: Bài tập Tiếng Anh lớp 6 theo từng Unit: https:vndoc.comtai-lieu-tieng-anh-lop-6 Bài tập Tiếng Anh lớp 6 nâng cao: https:vndoc.comtieng-anh-pho-thong-lop-6 Bài tập trắc nghiệm trực tuyến Tiếng Anh lớp 6: https:vndoc.comtestmon-tieng-anh-lop-6 Trang chủ: ht t p s : / / v n d o c . c o m / | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 02 4 22 4 2 61 8 8
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.