Trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh lớp 6 Unit 4 My Neighbourhood

pdf
Số trang Trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh lớp 6 Unit 4 My Neighbourhood 7 Cỡ tệp Trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh lớp 6 Unit 4 My Neighbourhood 177 KB Lượt tải Trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh lớp 6 Unit 4 My Neighbourhood 1 Lượt đọc Trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh lớp 6 Unit 4 My Neighbourhood 40
Đánh giá Trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh lớp 6 Unit 4 My Neighbourhood
4.4 ( 7 lượt)
Nhấn vào bên dưới để tải tài liệu
Để tải xuống xem đầy đủ hãy nhấn vào bên trên
Chủ đề liên quan

Tài liệu tương tự

Nội dung

Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí TRẮC NGHIỆM TIẾNG ANH LỚP 6 THEO TỪNG UNIT UNIT 4: MY NEIGHBOURHOOD CÓ ĐÁP ÁN I. Choose the letter A, B, C or D to complete the sentences Question 1: This street is ___________ than that one. A. more crowded B. most crowded C. the crowded D. crowded Question 2: The cinema is to the left ___________ the art gallery. A. in B. to C. of D. on Question 3: Life in the city is so ___________ that I want to live there forever. A. exciting B. boring Trang chủ: https://vndoc.com/ | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 024 2242 6188 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí C. historic D. memorial Question 4: My neighborhood is ___________ because of a factory. A. fantastic B. polluted C. modern D. exciting Question 5: There is ___________ statue on the square. A. the B. X C. an D. a Question 6: Could you show me the way ___________ the temple? A. in B. to C. of D. at Trang chủ: https://vndoc.com/ | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 024 2242 6188 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí Question 7: This pagoda is ___________ than the palace. A. most historic B. more historic C. the historic D. historicer Question 8: Living in the suburb is incredibly __________. A. peaceful B. noisy C. terrible D. narrow Question 9: Is the park _____________ place in your city? A. the most quiet B. the quietest C. quieter than D. more quiet Question 10: There is a lot of vehicles in the town. It’s very __________. A. peaceful Trang chủ: https://vndoc.com/ | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 024 2242 6188 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí B. fantastic C. memorial D. noisy Question 11: These buildings are built 200 years ago. They’re ____________. A. exciting B. quiet C. historic D. interesting Question 12: Living in the countryside is ____________ than living in the city. A. more expensive B. more convenient C. noisier D. cheaper Question 13: I prefer ____________ in my neighborhood than the others. A. living B. to live C. live Trang chủ: https://vndoc.com/ | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 024 2242 6188 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí D. lived Question 14: The new supermarket lacks a lot of essential goods. It’s ___________. A. inconvenient B. fantastic C. terrible D. peaceful Question 15: A city house is ____________ than a country house. A. most modern B. more modern C. moderner D. modern II. Choose the answer. 1. This exam was easier/ more easy than old one. 2. Vung Tau is boreder/ more bored than Nha Trang. 3. She is prettier/ more pretty than Nina. 4. She is lazier/ more lazy than I am. 5. The well is deeper/ more deep than I think. Trang chủ: https://vndoc.com/ | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 024 2242 6188 Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí 6. I love this bag because it is comfortabler/ more comfortable. 7. This film is boringer/ more boring than I expect. 8. He is taller/ more tall than I am. III. Write sentences with the cues given. Follow the model 1.She / attractive / when she was a child. _______________________________ 2.I / happy in / school ago. _______________________________ 3.Cities / polluted / ten years ago . _______________________________ 4.She / intelligent / I thought. _______________________________ Đáp án trắc nghiệm tiếng anh 6 Unit 4 My neighbourhood I. Choose the letter A, B, C or D to complete the sentences 1. A 2. C 3. A 4. B 5. D 6. B 7. B 9. B 10. D 11. C 12. D 13. B 14. A 15. B II. Choose the answer. Trang chủ: https://vndoc.com/ | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 024 2242 6188 8. A Thư viện Đề thi - Trắc nghiệm - Tài liệu học tập Miễn phí 1 - easier; 2 - more bored; 3 - prettier; 4 - lazier; 5 - deeper; 6 - more comfortable; 7 - more boring; 8 - taller; III. Write sentences with the cues given. Follow the model 1 - She was attractive when she was a child. 2 - I was happy in my school ago . 3 -Cities was polluted ten years ago . 4 - She is more intelligent than I thought. Mời bạn đọc tham khảo thêm tài liệu Tiếng Anh lớp 6 tại đây: Bài tập Tiếng Anh lớp 6 theo từng Unit: https:vndoc.comtai-lieu-tieng-anh-lop-6 Bài tập Tiếng Anh lớp 6 nâng cao: https:vndoc.comtieng-anh-pho-thong-lop-6 Bài tập trắc nghiệm trực tuyến Tiếng Anh lớp 6: https:vndoc.comtestmon-tieng-anh-lop-6 Trang chủ: https://vndoc.com/ | Email hỗ trợ: hotro@vndoc.com | Hotline: 024 2242 6188
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.